Heim
Sommarskule med Opera Nordfjord

Billettar

Operahuset Nordfjord Operahuset Nordfjord Operahuset Nordfjord Operahuset Nordfjord

Sommarskule med Opera Nordfjord

Likar du å synge, danse og spele teater? Bli med på sommarskulen vår!

Opera Nordfjord innbyr born og unge til Sommarskule fire dagar frå 4. - 7. juli i samarbeid med Stad Kommune! Kurset er gratis for alle born og unge med fødselsår 2006-2012, og no tek vi inn born og unge også frå andre kommunar i Nordfjord.

Likar du å synge, danse, og/eller  spele teater? Vi tilbyr spennande kurs med dyktige instruktørar, som er henta frå kommunen vår og består av unge musikalartistar og dansarar:

Asbjørn Hagen, Sunniva Honningsvåg og Eline Lillestøl.

Vi tek imot fortløpande  påmelding no og framover til kursa er fulle, det er førstemann til mølla!

Om sommarskulen

Du er akkurat like velkommen på sommarskulen om du har heldt på lenge, eller om du aldri har prøvd det du melder deg på før! Det som er viktig, er at du har lyst til å prøve, og lyst til å buke fire dagar å jobbe med det du melder deg på. For at vi skal kunne lage eit opplegg som er kjekt for alle, vil vi gjerne at du skriv litt i påmeldinga om du har heldt på med det du melder deg på frå før, eller ikkje.

Sommarskulen varer frå måndag 4. juli til og med torsdag 7. juli. Vi møtast klokka 10:00 kvar dag i Operahuset Nordfjord og avsluttar klokka 15:00. På torsdag ettermiddag vert det ei lita, uformell framsyning for foreldra før borna og ungdommane  skal hentast. 

Det er avgrensa antal plassar, og dei som melder seg på først, får plassen.

Kursinnhald

Musikkteater omfattar både song, skodespel, dans og teaterleik. Deltakarane på sommarskulen får prøve seg innanfor alle sjangrane, tilpassa den einskilde sitt nivå og behov. Det vert mykje tid til leik og moro og rikeleg med pausar innimellom. Alle tek med seg det dei treng av mat og drikke for heile dagen.

Klede

Ha på romslege klede og gode inne- og utesko, som det er godt å bevege seg i.

GÅ TIL PÅMELDING

Instruktørar

Asbjørn Hagen

Asbjørn HagenDans og Musikkteater

Sunniva Honningsvåg

Sunniva HonningsvågMusikkteater

Eline Jacobsen Lillestøl

Eline Jacobsen LillestølMusikkteater