Stiftinga Opera Nordfjord (ON) vart skipa i 1998 etter initiativ frå ekteparet Kari Standal Pavelich og Michael Pavelich og er i 2020 inne i sin 23. sesong med opera- og operetteproduksjonar. I tillegg til dei årvisse haustproduksjonane har Opera Nordfjord hatt fleire konsertturnéar i fylket, frå klassisk operagalla-repertoar til urframføring av norsk opera og samarbeidsprosjekt med Firda VGS, m.a. Requiem av Verdi. Fire somrar arrangerte ON Opera Workshop for operasongarar og -studentar med Elizabeth Norberg-Schulz, og dei siste åra har ON hatt eit tett samarbeid med Eid VGS om oppsetting av skulemusikalar i vårsemesteret. Arbeidet til ON er tufta på det omfattande og viktige dugnadsarbeidet til fleire hundre frivillige innan m.a. kulissearbeid, kostymesaum, lyssetting, hår og sminke og servering. Samarbeidet mellom profesjonelle aktørar og glade amatørar i kor og produksjonsapparat har vore avgjerande for ON sin framvekst og suksess.

LES ÅRSMØTEDOKUMENTET VÅRT

 

KONTAKT

Postadresse:

Pb.289

6771 NORDFJORDEID 

Kontoradresse:

Gamlebanken, Eidsgata 10 

Telefon Opera Nordfjord (ikkje Operahuset Nordfjord):

951 37 226 

E-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

NB! Operahuset Nordfjord har eigne heimesider på www.operahuset.no, der du finn andre arrangement i operahuset gjennom året. Opera Nordfjord kan diverre ikkje hjelpe publikum med andre arrangement enn sine eigne. Ta kontakt på adressa over for spørsmål vedr. andre arrangement, evt. ring Geir Holmen på mobilnr. 90 77 99 33.

STYRET I OPERA NORDFJORD

Arve Espe, leiar

Solfrid Bjørkum, nestleiar

Sonja Edvardsen

Grete Berntzen

Roy Aron Myklebust

ADMINISTRASJON

Operasjef: Kari Standal Pavelich

Kunstnarisk leiar: Michael Pavelich

Produsent: Ine Nord

Økonomisjef: Ranveig Årskog

Medieansvarleg: Veir AS

DUGNADSGRUPPELEIARAR

Anne Regine Sønderland, kostyme

Steinar Daviknes, kulissar

Operaens venner v/Randi Nyhammer-Taklo, servering/vakt/garderobe

Per Bøen, parkering/uteområde

STYRET I OPERAENS VENNER

Arve Espe, leiar

Eli-Karin Bergheim, nestleiar

Kari Rogdo, sekretær

Ragni Marie Strand Rasmussen, kasserar

Randi Nyhammer-Taklo, styremedlem